Cine suntem?

Mia’s Caravan

Mia’s a pornit din dorința de a crea un loc special, unde clienții sa se simtă într-un ambient plăcut, cu mâncăruri delicioase si cu pofta de a reveni. Fondata de oameni care își doresc calitate si gust, cu produse cât mai naturale.
Mia’s Caravan și-a deschis porțile in 2022, pe faimosul Bulevard Copou al Iasului, venind cu cele mai gustoase preparate de Fast-Food. Promitand un gust Mai Intens și Aromat, va pune la dispoziție cele mai proaspete, atent selecționate, ingrediente. Carne 100% proaspăta, chifle 100% handmade, ca și celelalte ingrediente provenind de la parteneri de încredere.

Misiune

Mia’s își propune sa satisfacă gusturile alese ale clienților, preparând produsele la un standard înalt, de la oameni gurmanzi pentru oameni gurmanzi.
Inspirat din modele internaționale, cât și naționale, am adunat într-un loc pt clienții noștri, tot ce este mai gustos, si proaspăt, pentru o explozie de gusturi. Acest lucru este posibil deoarece colaboram cu furnizori de încredere locali.
Fiind cu adevărat pasionați de ceea ce facem, ersonalul nostru este pregătit sa va ofere cele mai înalte experiențe, prin prepararea corespunzatoare, igienica și in același timp eficientă.

Viziune

Viziunea noastră promite cele mai înalte standarde de preparare și livrare a preparatelor la noi “acasă” sau la dumneavoastră acasă.
Sa construim o reputație notabila, sa ne autodepășim cu fiecare client ce ne calcă pragul.
Ne dorim sa devenim unul din locurile unde va face plăcere sa reveniti, sa fim primul gând cand va doriți o ieșire, un prânz gustos, sau chiar o cina in fata televizorului și sa formam împreuna un brand original, cu standarde înalte.
Sa putem deveni visul oricărui persoana, sa își dorească sa calce poate pe urmele fondatorilor Mia’s Caravan.
Fast-foodul nostru își dorește sa își fidelizeze clienții, și săi răsplătească la fiecare comanda sau vizita, de aceea vom avea surprize sau premii pentru ei.
Suntem deschiși mereu la cunoaștere, și încurajam clienții noștri sa se implice și sa ne spună cu ce am putea săi ajutam sau ce își doresc.

Valori

Valorile noastre principale sunt ambiția, de a fi mereu in topul preferințelor clienților ) pasiunea de a crea cele mai delicioase produse, forța de munca cu dedicare și pasiune, perseverenta, si gustul inconfundabil.

De la oameni gurmanzi , pentru oameni , gurmanzi va așteptăm sa ne cunoaștem chiar azi.

Livrare rapida
prin colaboratori precum Glovo si Tazz

Burgeri
cu aroma intensa

Produse
de calitate superioara

Preparate de
gurmanzi pentru gurmanzi